Yksityisyyssuojatiedote

Tietosuojailmoitus

Tämä tietosuojakäytäntö selittää yleisesti, miten suojaamme henkilötietojesi yksityisyyttä. Sitä sovelletaan kaikkiin henkilökohtaisiin tietoihin, joita annat, kun kirjaudut meille.

Mitä tietoja keräämme?

Sinulta keräämämme henkilötietojen tyypit riippuvat keräyksen olosuhteista ja pyytämäsi palvelun tyypistä. Esimerkiksi, kun haluat ostaa tuotteen tästä sivustosta, voimme kerätä tietoja, kuten nimesi, sähköpostiosoitteesi, toimitusosoitteesi, laskutusosoitteesi ja muita ostoosi liittyviä tietoja.

Koska meidän on lain mukaan vaadittava suostumustasi "arkaluonteisten tietojen" keräämiseen, oletamme, että olet antanut luvan kerätä kaikki tiedot, jotka on toimitettu käytettäväksi tämän käytännön mukaisesti, ellet kerro meille muuten.

Miten keräämme tietoja

Voimme kerätä henkilökohtaisia ​​tietoja sinusta, kun vierailet sivuillamme, kun käsittelet meitä verkkosivuillamme tai kun olet yhteydessä meihin henkilökohtaisesti. Emme kerää mitään henkilötietoja ilman suostumustasi. Katsomme, että suostumuksesi myönnetään, kun suoritat kentät, jotka ovat välttämättömiä tapahtuman helpottamiseksi tällä sivustolla.

Miten käytämme henkilökohtaisia ​​tietojasi

Kerää yleensä henkilökohtaisia ​​tietojasi seuraaviin tarkoituksiin:

1. Helpottaa pääsyä sivuillemme, tuotteisiimme ja palveluihimme

2 .Voit toimittaa tuotteita, jotka olet tilannut meiltä

3 .Voit antaa sinulle tietoa tuotteistamme ja palveluistamme

4 .Voit pyytää mielipiteesi tuotteistamme, palveluistamme, markkinoinnista ja verkkosivustosta.

Henkilötietojen luovuttaminen kolmansille osapuolille

Voimme paljastaa henkilökohtaisia ​​tietojasi muille tarkoitukselle, johon tiedot on kerätty, tai niihin liittyviin tarkoituksiin, esimerkiksi suorittamaan tapahtuman omalla puolellasi tai toimittamaan sinulle ostamasi tuotteen. Osallistumme kolmannen osapuolen urakoitsijoihin palveluita, jotka käsittävät henkilökohtaisia ​​tietoja, joita meillä on urakoitsija. Esimerkiksi tällä hetkellä kolmannen osapuolen alihankkijoiden kanssa:

1. Toimita tällä sivustolla ostetut tuotteet

2. Tarjoa sähköistä varainsiirtoa, luottokorttien käsittelyä ja siihen liittyviä palveluja

Henkilötietojesi turvallisuus

Teimme turvallisesti henkilökohtaisia ​​tietojasi, emmekä myy, vuokraa tai myy. Teemme kaikki kohtuulliset toimenpiteet varmistaaksemme, mitä tietoja meillä on. Henkilötietoja voidaan tallentaa sekä sähköisesti että tietokonejärjestelmässämme. Palomuurit, salasanat, virustorjuntaohjelmat ja sähköpostisuodattimet kaikkien sähköisten tietojen suojaamiseksi.